“CHORVACHILIK MAHSULOTLARINI ISHLAB CHIQARISH, SAQLASH VA QAYTA ISHLASH TEXNOLOGIYASI” KAFEDRASI MUDIRI
PARDAYEV RO‘ZIBOY GULMUROD O‘G‘LI
Qabul vaqti: Dushanbadan jumagacha (8:00 -16:00)
Telefon: +99897 910-72-61
ruziboypardayev@mail.ru
Biografiya
2012-2016 yy.- Samarqand qishloq xo‘jalik instituti talabasi (bakalavr)
2016-2018 yy.- Samarqand qishloq xo‘jalik instituti qishloq xo‘jalik hayvonlarini urchitish, ko‘paytirish va ularning seleksiyasi mutaxassisligi bo‘yicha magistri
2018-2022 yy. - O‘rindoshlik asosida Samarqand veterinariya meditsinasi instituti “Hayvonlar genetikasi, seleksiyasi, urchitish va ko‘paytirish” kafedrasi assistenti
2018-2019 yy. - AT Xalq banki qoshidagi “Chorvachilik ilmiy-amaliy maktabi” direktori.
2019-2022 yy. - Samarqand davlat veterinariya meditsinasi, chorvachilik va biotexnologiyalar universiteti huzuridagi Kadrlarni qayta tayyorlash va ularning malakasini oshirish markazi bo‘lim boshlig‘i.
2022 y. h.v. - Samarqand davlat veterinariya meditsinasi, chorvachilik va biotexnologiyalar universiteti “Chorvachilik mahsulotlarini ishlab chiqarish, saqlash va qayta ishlash texnologiyasi” kafedrasi mudiri.
Kafedra: kecha va bugun
Kafedra Universitet rektorining 2022 yil 31 avgustdagi 147 sonli buyrug’iga asosan tashkil etilgan.
Kafedra o’qituvchilari ro‘yxati
F.I.Sh |
O‘qitadigan fan |
Shtat birligi |
Pardayev Ro’ziboy |
Mutaxassislikka kirish, Chorvachilik mahsulotlarini qayta ishlashda sifat tizimi, Chorvachilik mahsulotlarini birlamchi qayta ishlash |
1,0 |
Xudoyberdiyev Abdumalik |
Chorvachilik mahsulotlarini konservalash texnologiyasi, Chorvachilik mahsulotlarinining oziq-ovqat xavfsizligi |
0,75 |
Safarov Ulmas |
Chorvachilik mahsulotlarining mikrostrukturasi va teksturasi, Chorvachilik mahsulotlarini saqlash va birlamchi ishlov berish jarayonlari va jihozlari |
0,75 |
Rizayeva Dilfuza |
Chorvachilik mahsulotlarini birlamchi qayta ishlash, Chorvachilik mahsulotlarini saqlash va birlamchi ishlov berish jarayonlari va jihozlari |
0,25 |
Tulayev Abdulla |
Chorvachilik mahsulotlarini saqlash va qayta ishlash korxonalarini loyihalashtirish asoslari, Chorvachilik mahsulotlarinining oziq-ovqat xavfsizligi |
1,0 |
Jamoliddinova Viloyat |
Chorvachilik mahsulotlarini saqlash va qayta ishlash texnologiyasi, Chorvachilik mahsulotlarini saqlash va qayta ishlashda qadoqlash materiallari va jihozlari |
1,0 |
Shamsiyeva Shaxnoza |
Технологии хранения и переработки продукции животноводства, Baliq mahsulotlarini standartlash, Chorvachilik mahsulotlarining mikrostrukturasi va teksturasi, Chorvachilik mahsulotlari saqlash, qayta ishlash va tovarlar logistikasi |
0,75 |
Bolbekov Maqsud |
Chorvachilik mahsulotlarini saqlash va qayta ishlashda qadoqlash materiallari va jihozlari, Chorvachilik mahsulotlari saqlash, qayta ishlash va tovarlar logistikasi |
0,50 |
Siddiqov Asliddin |
Chorvachilik mahsulotlarini saqlash va qayta ishlash korxonalarini loyihalashtirish asoslari, Chorvachilik mahsulotlari saqlash, qayta ishlash va tovarlar logistikasi, Chorvachilik mahsulotlarinining oziq-ovqat xavfsizligi |
0,50 |
Musurmonov Quvondiq |
Chorvachilik mahsulotlarini saqlash va birlamchi ishlov berish jarayonlari va jihozlari, Chorvachilik mahsulotlarini saqlash va qayta ishlash korxonalarini loyihalashtirish asoslari, |
0,25 |
Kafedrada o‘qitiladigan fanlar
Bakalavr
Mutaxassislikka kirish
Chorvachilik mahsulotlarini konservalash texnologiyasi
Chorvachilik mahsulotlarini qayta ishlashda sifat tizimi
Chorvachilik mahsulotlarinining oziq-ovqat xavfsizligi
Chorvachilik mahsulotlarini saqlash va qayta ishlash korxonalarini loyihalashtirish asoslari
Chorvachilik mahsulotlari saqlash, qayta ishlash va tovarlar logistikasi
Chorvachilik mahsulotlarini saqlash va birlamchi ishlov berish jarayonlari va jihozlari
Chorvachilik mahsulotlarini birlamchi qayta ishlash
Chorvachilik mahsulotlarini saqlash va qayta ishlash texnologiyasi
Chorvachilik mahsulotlarini saqlash va qayta ishlashda qadoqlash materiallari va jihozlari
Chorvachilik mahsulotlarining mikrostrukturasi va teksturasi
Baliq mahsulotlarini standartlash
Технологии хранения и переработки продукции животноводства